Subscribe:

Labels

Saturday, September 18, 2010

Eid Mubarak


Alhamdulillah, setelah sebulan berpuasa akhirnya ketemu juga Syawal yang mulia. Semoga tarbiyah Ramadhan dapat diteruskan sehingga bertemu lagi Ramadhan akan datang.Khamis
16 Sept 2010
Kajang-Selayang-Rawang-Serendah-Kundang-Puncak Alam

Bermula dari pukul 8.00 pagi, ambil yana,intan n juga wani terus ke kajang, selesai pada jam 12.00 malam dirumah intan, yang terakhir.11 rumah telah diziarahi. Alhamdulillah, selesai berkonvoi 4 buah kereta.Sempat ke rumah Ust Mustazila & Ust Zamri (Mari mengaji), Ust Zaimah & Ust Haider dan juga Ust Haslina & Ust Yusri.

Kepada teman-teman sekalian, terima kasih, best sangat walaupun ada yang bila balik kena tazkirah, forum perdana or what so ever lagi.InsyaAllah tahun depan kita berkonvoi lagi ye.Asalnye bukan konvoi, tapi sebab ramai yang nak ikut jadilah konvoi.Maaf kepada sesiapa yang terasa,bukan tak nak ajak tetapi perkara yang tidak dirancang, tu yang balik pukul 12 malam tu.InsyaAllah, tahun depan boleh buat proper sikit.

Kepada kembar Amalina dan Amanina Roslee, takziah kepada kalian atas pemergian ayahanda tercinta.Sesungguhnya setiap yang hidup pasti akan merasa kematian.Berdoalah supaya arwah tenang disana.Sesungguhnya doa anak yang soleh akan sampai kepada ibubapanya.

Wallahua'lam.Destinasi untuk beraya esok hari (19 September 2010) ialah di parlimen bersama Bella, Anis dan Abg Daus.

0 comments:

About Me

"Andai diumpama ISLAM seperti sebuah rumah usang yang hampir roboh , maka aku akan berjalan ke seluruh dunia mencari jiwa-jiwa muda...... Aku tak ingin ramainya bilangan mereka Tp aku ingin hati-hati yang ikhlas untuk membantu dan bersamaku membina kembali bangunan usang itu.... (As-Syahid Imam Hasan Al-bana)

Followers